Kontakt | Linkovi
Početna   O nama   Povijest   Naručite uslugu   Održavanje cesta   Jamstvo kvalitete   Briga o okolišu   Karta   Galerija
 
  Misija Vizija Ciljevi Unutarnji ustroj Struktura vlasništva Dokumenti
 
 

Unutarnji ustroj

Društvo pokriva mrežu javnih cesta na području Splitsko – dalmatinske županije koju sačinjava 760,7 km državnih, 780,5 županijskih i 940,6 lokalnih cesta, odnosno ukupno 2481,8 km javnih cesta. U skladu s djelatnosti kojom se bavi, djelatnici i oprema društva raspoređeni su diljem naše županije kako bi se sve potrebne intervencije mogle izvršiti u roku i na način propisan Zakonom i podzakonskim aktima.

Upravu društva čine Predsjednik Uprave i član uprave za financije, a svi poslovi se obavljaju putem dva glavna segmenta i to Sektora tehničkih poslova i Sektora financijsko pravnih poslova. U sklopu Sektora tehničkih poslova djeluje Odjel dokumentacije i zaštite cesta, Odjel za sigurnost prometa i signalizacije i Odjel operative, a u sklopu Sektora financijskih i pravnih poslova djeluje Odjel financijsko-računovodstvenih, planskih i komercijalnih poslova i Odjel imovinsko – pravnih, općih i kadrovskih poslova. Teritorijalna pokrivenost osigurava se putem nadcestarija. Nadcestarije su radne jedinice unutar Odjela operative sa 17 – 21 radnika raznog profila, raspoređene teritorijalno po čitavoj Županiji. Radnici unutar nadcestarija su raspoređeni u 3-4 cestarske grupe (na području tzv. cestarija) koje su također teritorijalno raspoređene unutar nadcestarije tako da omogućavaju veliku fleksibilnost i mogućnost hitnog djelovanja u slučaju potrebe za intervencijom na bilo kojoj lokaciji unutar Županije.

U društvu je trenutno zaposleno 255 djelatnika a društvo raspolaže sa vlastitim strojno – voznim parkom i opremom.

 

  Tablica uprave društva:
 

ŽUPANIJSKE CESTE SPLIT d.o.o.
Društvo za održavanje i zaštitu cesta, građevinarstvo i projektiranje d.o.o.


Ruđera Boškovića 22, 21000 SPLIT
Telefon: +385 21 470 884
Fax: +385 21 470 886
e-mail: zupanijske@ceste-split.hr

© 2015 ŽUPANIJSKE CESTE SPLIT d.o.o.